Selasa, 1 Februari 2011

GA SULUNG KAK AIDA-ALKESAH

GA SULUNG KAK AIDA - AL KESAH

Bersempena cuti perayaan KAK AIDA buat GA sulong yang bermula sekarang sehingga sabtu ni 5hb Februari. GA bersempena penghargaan kepada kengkawan yang sama-sama mencorakkan dunia PML termasuk saya he he he dan semoga persahabatan saya dan KAK AIDA dan kengkawan di alam maya dan realiti berpanjangan hendaknya. Saya ni pun first time sertaqi GA ni tak pernah pun try tapi KAK AIDA punyer pasal tertawan dibuatnya...ada rezeki moga2 he he



JOM TENGOK SYARAT2NYA:



1) Mestilah jadi follower KAK AIDA (sudah kak)



2) Entri GA ini dan linkkan blog anda. (juga sudah kak lebih dari satu he hehe)



(3) Tinggalkan jejak di Post A comment (ok)



(4) Terbuka kepada kengkawan beralamat di Malaysia sahaja ye (Postage purposes).



Boleh kan ? Jangan lupa email nama, contact no dan alamat di
aida_sah2000@yahoo.com.
(ok kak beres)


Kak AIDA yang baik hati sedia hadiah menarik untuk GA ini yang akan di cabut undi pada hari ahad ini..



Selamat mencuba !!



HADIAH PERTAMA- set makan Indian Tree Wedgewood tureen beserta 5 mangkuk mungkum







HADIAH KEDUA- Sakura Chinese teaset untuk 6 beserta sekeping piring




KAWAN-KAWAN JOM JOIN SEMOGA BERTAMBAH ERAT PERSAHABATAN GENG PML

arina collection

1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam